ONZE DIENSTEN

Optimal MArketing

SERVICE zoals het hoort!

Wij bieden diverse diensten aan. Zo kunt u bij Optimal marketing kiezen voor een individuele dienst zoals webdesign, of het afnemen van een totaalpakket. Dit pakket omvat een moderne website, logo ontwerp, complete huisstijl ontwerp, 1000 visitekaartjes en 500 enveloppen met uw huisstijl.

Ongeacht uw keuze, vanuit Optimal marketing krijgt u bij iedere dienst top service en ondersteuning. Daar waar nodig helpen wij u met het concept en werken dit verder uit. 

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor Google optimalisatie (SEO). Heeft u geen tijd om uw social media kanalen te beheren? Dit kunnen wij voor u uit handen nemen.  Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij dit met een vaste frequentie van aantal posts per week voor u beheren. 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

NEEM EEN KIJKJE IN ONS PORFTFOLIO, OF NEEM VRIJBLIJVEND CONACT MET ONS.

ONS AANBOD

Webdesign

U kan bij ons een professionele website laten maken. Uw website wordt op maat gemaakt. met een nieuw design

SEO Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, zorgt ervoor dat uw website hoger rankt en beter vindbaar is in zoekmachines.

Social media beheer

Wilt u uw social media beheer liever uit handen geven? Wij halen het maximale uit uw social media accounts.

Logo ontwerp

Van concept tot realisatie van uw logo ontwerp staan wij voor u klaar. U ontvangt het logo van ons in diverse formaten en bestandtypes.

Huisstijl ontwerp

Wij verzorgen uw gehele huisstijl naar uw wensen. Wilt u uw huisstijl in combineren met drukwerk van briefpapier en enveloppen? Dit handelen wij graag voor uw af!

De kosten voor webhosting, domeinnaam en SSL certificaat zijn voor 1 jaar inbegrepen bij het totaalpakket en webdesign. Na 1 jaar dienen deze jaarlijks betaald te worden.