Webdesign

Wij kunnen uw webdesign en SEO optimalisatie voor u uitvoeren!

Een kant en klare website kunnen wij binnen 1 tot 2 weken opleveren.

U heeft al een website vanaf €495 zonder maandelijkse kosten!

Webdesign

door Optimal Marketing laten uitvoeren?

Uw concept is onze uitdaging. Wij voeren uw webdesign op maat uit. Voor webdesign tot het vergroten van uw online vindbaarheid, bent u bij Optimal Marketing aan het juiste adres

Het ontwerp van uw website zal uiteraard goed functioneren op alle apparaten zoals pc, smartphone en tablet. De website wordt standaard responsive opgeleverd.

Uw webdesign moet de basis zijn van uw digitale marketingstrategie. Het biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf aan de wereld te presenteren en is 24/7 toegankelijk voor uw klanten. 

Webdesign
Webdesign - Optimal Marketing

Webdesign

Optimal Marketing hanteert een eenmalige vaste prijs voor webdesign. U betaald alleen de terugkerende jaarlijkse kosten voor uw domeinnaam en webhosting. Bij menig bedrijven zit u vast aan een langdurig, waardoor u uiteindelijk een grote investering kwijt bent aan uw website. Wij werken met transparante prijzen en concrete afspraken.

Het is een must, dat de website uw bedrijf professioneel laat uitstralen met opvallende afbeeldingen, boeiende inhoud en een naadloze gebruikerservaring bieden.

Wilt u uw website beter vindbaar maken in zoekmachines en hoger scoren in de ranking? Bekijk dan onze extra SEO dienst. U heeft bij ons keuze uit verschillende pakketten die u kan afnemen, afhankelijk van uw wensen. 

Wat is ons uitgangspunt?

Luisteren naar uw wensen! Ontdekken wat uw zakelijke doelen zijn, hoe u denkt dat de site eruit moet zien en werkt en welke functies deze nodig heeft.

Door goede en duidelijke onderlinge communicatie en brancheonderzoek zullen we samenwerken om een ​​prachtige website te maken die bezoekers aantrekt en omzet in klanten.

Uw website wordt volledig op maat gemaakt en aanpasbaar, afhankelijk van uw zakelijke behoeften en gewenste functies.

Webdesign - Optimal Marketing

Extra diensten die u bij ons kan afnemen.

FAQ: Webdesign

Een goed functionerende website is essentieel voor uw bedrijf. Optimal Marketing zet met veel passie uw wensen om naar een prachtig resultaat.

U heeft een onbeperkte keuze uit mogelijkheden om uw website naar uw smaak in te richten. Optimal Marketing helpt u graag bij het concept tot realisatie van uw website. Daarnaast staan wij nauw in contact gedurende het gehele proces.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij uw website binnen 1 tot 2 weken opleveren.

Optimal Marketing hanteert een eenmalige vaste prijs voor webdesign. U betaald alleen de terugkerende jaarlijkse kosten voor uw domeinnaam, webhosting en onderhoud van de website. Bij menig bedrijven zit u vast aan een langdurig contract, waardoor u uiteindelijk een grote investering kwijt bent aan uw website.

Wij werken met transparante prijzen en duidelijke afspraken. U heeft al een website voor €495 (exclusief kosten van domeinnaam en webhosting).

Dat kan zeer zeker! Hiervoor moeten wij eerst inzicht krijgen in de website zelf om een prijsindicatie op te geven. Mocht hier veel werk aan zijn verbonden, dan kan u overwegen om een geheel nieuwe webdesign te laten maken.

Zodra er een overeenkomst is ondertekend door beide partijen, hanteren wij een 50% aanbetaling. Na oplevering van de website, of overige dienst betaald u het resterende bedrag.

Optimal Marketing helpt u graag met uw logo ontwerp. Wij maken uw logo op basis van uw wensen en kleuren. U ontvangt van ons uw logo ontwerp in verschillende JPG en PNG formaten, zodat u deze direct via verschillende (social media) kanalen kan gebruiken.

Wij ontwerpen graag uw unieke huisstijl!  U ontvangt van ons een ontwerp van uw logo, visitekaartjes, briefpapier en envelop.

Wilt u een compleet pakket inclusief drukwerk? Dan ontvangt u van ons 1000 visitekaartjes, 500 enveloppen en 500 A4 formaat briefpapier.

FAQ

Deze klanten hebben hun website laten maken bij Optimal Marketing!